Deputații Partidului ȘOR au renunțat la funcțiile pe care le exercitau în administrația publică locală în favoarea fotoliului de parlamentar

Deputații Partidului ȘOR au renunțat la funcțiile pe care le exercitau în administrația publică locală în favoarea fotoliului de deputat. Astfel, primarul orașului Orhei, Ilan Șor, viceprimarul Reghina Apostolova, precum și primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, au anunțat că aleg să muncească în legislativ.

Înainte de a renunţa la funcţia de edil, Ilan Șor a semnat un decret prin care a numit-o în funcţia de primar pe adjunctul Diana Memeț.

Preşedintele Partidului "ŞOR" a menționat că, deşi, va fi în Parlament, va continua proiectele demarate la Orhei, dar şi în circumscripţiile în care candidaţii din formaţiunea sa au ieşit învingători la scrutinul din februarie.

Locul Reghinei Apostolova a fost preluat de juristul Primăriei Orhei, Cristina Cojocari. Iar Marina Tauber a fost înlocuită la Jora de Mijloc de viceprimarul comunei, Sergiu Labliuc.

Amintim că, Partidul "ȘOR" a intrat în Parlament cu şapte mandate deputaţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu