Deputaţii nu au fost în vacanţă, ei au lucrat în grupuri de lucru şi comisii, spune Ioniţă

Embed:

Nici vorbă de vacanţă! Deşi Parlamentul nu s-a mai reunit în şedinţe de pe 21 aprilie, deputaţii prezenţi, aseară, 11 mai, la emisiunea Fabrika au negat cu vehemenţă faptul că ar fi fost în vacanţă în ultimele două săptămâni.

"Nu a fost vacanţă acum pentru deputaţi, nu au avut loc şedinţele în Plen. Ştiind toate rapoartele care s-au discutat în Comisie, ştiind probleme şi legile care au fost anulate mi s-a părut corect ca deputaţii să îi încurajez să meargă în grupuri de lucru", a declarat deputat PLDM, Veaceslav Ioniţă.

Comisia Administraţie Publică şi Dezvoltare Regională, din care face parte şi deputatul PL Valeriu Munteanu, nu s-a putut, însă, întruni, din motive întemeiate. "De vreo 6 săptămâni avem un nou membru pe nume Vladimir Voronin, care a lipsit cu desăvârşire. Nu a participat nici domnul Panciuc. Am mai avut o problemă cu Ghilaş care nu a putut să fie prezent, un deputat de la PLDM era răcit", a spus Deputatul PL, Valeriu Munteanu.

Deputatul PD Valeriu Guma are o explicaţie pentru lipsa de iniţiativă a deputaţilor. "A fi un deputat trebuie să ai experienţă, cunoştinţe. Când vorbim de nişte deputaţi care au venit acuma, sunt la prima legislatură au nevoie de un timp oarecare să cunoască tehnica legislativă.  Nu poate un om care a fost agronom sau profesor azi, peste noapte să devină deputat", a menţionat deputatul PD, Valeriu Guma.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu