Deputaţii din opoziţie, despre cazul Gaţcan. Slusari: Suntem obosiţi deja de filmul "Santa Gaţcan"

 

slusari

 

reiterez pozitia noastra nu vom participa astazi la sedinta. Este o sfidare a buchiei

Poziţia noastră rămâne neschimbată.

Adresarea mea pt chicu a fost spus ieri, 

Vreau sa deschid cateva paranteze, din surse sigure, că ei nu sunt de acord cu acesta asumare.

A fost unilaterala cu Dodon. El a avut cateva mize care tb să fie realizate consecutiv. Prima miză a lui a fost că cei din opozoitie vazand inncalcarea flagranta va inainta motiunea de cenzura in 72 de ore. El crede ca cumva pot sa provoace opozitie si crede ca noi din cauza incalcarea legii noi vom da jos guvernul. Dodon cu propafganda de la plah, ca noi opozitia nu vrea binele oamenilor. Cu mare disperare am vazut in prestatia lui de ieri.

Este o gandire primitiva a lui dodon care crede ca cei din opozitie sunt atat de iresponsabili. desigur ca noi am gasit metode de rezistenta.

Doar dodon este tatuca salvatorul care are  grija de oameni. el chipurile este initiativa lui a fost, si toate pomenile nu sunt datorite coalitiei, dar anume el a venit cu aceasta initiativva . al 25 scop, dodon si chiczu au vrut sa evite anumite ca sa evite intrebarile la acest document. Miza este al doilea mandat a lui dodon , in rest ce se intampla cu tara nu conteaza.

Trei. cum acoperim dificitul buigetar, au crescut cu un miliard cheltuielile.Toate aceste lzucruri tb discutate profes. nu poate guv sa isi asume rolul legislativului. Cert este ca dodon a vrut sa evite aceste intrebari.Iata ca socoteala nu io iesit. nu sa gandit ca opozitia se va opune. noi vrem sa sprijinim pensionarii, daca se vrea sa aloce atunci cand se va face aceasta. 

PAs vrea cresterea salariilor, la ultima .. noi am propus majorarea la paturile socuiale, dar acest lucru trebuie sa fie legal fară scopuri electorale si meschine. 

Ultimul. eu ieri lam ascultat pe chicu care a spus ca daca va fi blocaj el o sa faca nustiu ce, se gandeste la demisie. Acesta este un santaj primitiv cxare nu este asumat.

Indem, dm chicu daca ati spus acest lucru raspundeti pt cuvinte, plecati, dati demisia si nu mai ascultat de Dodon. Dodon va facut tap ispasitor. Fiti bun si plecati, dati demisia si am pus punct. deja alt guv fara populism se va ocupa cu fermierii, ...Faceti si fiti barbat cu acest gest, de nu se va adeveri ca sunteti un santajist si faceti ce cere stapanul lui. Noi suntem gata sa discutam toate proiectele bugetare in plen si in comisii sambata si dum . noi tare vrem sa imbunatatim viata oamenilor nu la 1 sept. 

Daca acest guv nu face fata noi ne asumam guvernarea.

 

 

intrebari: ati vazut filmuletul de ieri cum descrieti

Noi de la plat da suntem obositi de santa gatcan cu plecari iesiri cereri cu toate momentele cu ma simt bine, foarte bine. Deja cei de la dodon care au difuzart video fac o prostie mai mare una ca alta. 

Ceea ce eu vad deja trece orice limita. În doua zile am inteles ca este o prostituata politica. Nu sunt un mare profesionist, dar ochii lui arata si era evident ca nu vorbeste liber. Acest spectacol poate fi :se prezinta la procuratura si sa vina in plen si sa vina fara paza de corp si fara sa bolea sa se uite. 

In cay contrat tot ce se intampla acum, am toat ca el a fost rapit, batut si este fortat sa faca tot. 

Lasă un comentariu