Deputaţii, cu gândul la vacanţă. Unde se vor odihni aleşii poporului

Embed:

Aleşii poporului au intrat în vacanţă. Deputații au încheiat sesiunea de primăvară a Parlamentului și acum vor pleca la odihnă.

Dacă unii dintre parlamentari vor rămâne în țară, alții și-au făcut planuri să plece la mare peste hotare.

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu va profita din plin anul acesta de vacanță, pentru că nu a mai avut concediu de doi ani.

"Eu sper foarte mult să ajung măcar pe o săptămână la mare cu copilul. Nu tare departe. La o distanță de până la două ore de Chișinău. Probabil, ori Bulgaria, ori Turcia", a spus Sergiu Sîrbu.

Alți deputați vor pleca la mare sau vor călători în alte țări.

"În acest an plecăm la Bulgaria cu toată familia. Este destul de aproape. Mergem pe opt zile", a spus deputatul PDM, Corneliu Padnevici.

"Noi începem cu România, fiindcă mergem cu mașina. Putem să ajungem și într-o altă țară", a spus deputatul PL, Alina Zotea.

Unii legislatori aleg, totuși, să se odihnească acasă împreună cu familia.

"Odihna presupune mai multe activități. Să mergi împreună cu familia, cu nepoțeii care nu te vezi în fiecare zi. Aceasta tot este un fel de odihnă activă", susţine deputatul PL Ion Apostol.

"Prefer Nistru, pentru că am crescut pe malul Nistrului. Nu sunt cheltuieli minore, de aceea nu este o problemă", a spus deputatul PLDM, Grigore Cobzac.

"Nu am decis unde plecăm în vacanță. Mie îmi place în munți și sper mult ca să am posibilitatea la anul să merg în munți, dar anul acesta rămânem acasă și muncim", a spus deputatul PSRM , Vlad Batrîncea.

Sesiunea parlamentară toamnă-iarnă va începe în luna septembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu