Deputaţii blocului ACUM şi simpatizanţii acestuia au manifestat în faţa Parlamentului. Au adus acuzaţii şi au insultat echipa Publika

Embed:

Deputaţii blocului "ACUM" şi simpatizanţii acestuia au manifestat în faţa Parlamentului, înainte de şedinţa de constituire a Legislativului. Oamenii au fost chemaţi să protesteze faţă de sistemul de justiţie.

De la manifestaţie nu au lipsit insultele şi acuzaţiile la adresa colegilor din Parlament, a presei, dar şi la adresa poliţiştilor care asigurau ordinea publică.

"Am venit să vedem cum o să hotărască soarta ţării", a spus o femeie.

"Ori noi, două milioane, plecăm din ţară, ori ei, 100 de bandiţi şi de hoţi, pleacă. Eu zic să plece ei", a menţionat o altă femeie.

Unii protestatari nu au vrut să spună de ce au venit la manifestaţie şi au insultat echipa Publika TV.

"- Care sunteţi cu noi rămâneţi aici, care nu - la gunoaie".

"Nu vorbim cu voi, nici cu acela. Duceţi-vă. La spânzurătoare, vă place?".

Şi unii deputaţi ai blocului "ACUM" şi alţi participanţi la protest au avut un limbaj şi comportament nedemn.

"În următorii patru ani, nimeni nu va fi în siguranţă, nici activiştii, nici ziariştii, nici socialiştii, nici "pofighiştii", nimeni nu o să fie în siguranţă", a precizat Alexandru Slusari, deputat Blocul "Acum".

La manifestaţie a participat şi unul dintre fruntașii organizaţiei extremiste "Antifa", recidivistul Pavel Grigorciuc.

Mai mulţi trecători au criticat manifestaţia şi i-au îndemnat pe participanţii la proteste să se ocupe cu lucruri utile:

"Nu-mi plac şi nici nu mi-au plăcut. Nu aprobăm. Să lase protestele şi să le dea voie să lucreze, să se înţeleagă, să meargă mai departe".

"Trebuie bine pentru oameni. Au ales, să se înţeleagă. Nu trebuie atâta... Cui îi trebuie aceste proteste? Dimpotrivă, mai rau fac".

"Pur şi simplu nervi pierduţi. Iată ce".

Şi proaspătul şef al fracţiunii PDM din Parlament, Pavel Filip, a venit cu sfaturi pentru cei din blocul "ACUM".

"Protestele sunt un mod absolut democratic de a atrage atenţia asupra unor probleme sau altele, dar problemele nu se rezolvă în stradă, problemele pot fi rezolvate prin discuţie", a declarat Pavel Filip. 

Potrivit poliţiei, la manifestaţie au participat în jur de 150 de persoane.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu