Deputaţii au plecat în vacanţă. În 2014, parlamentarii vor munci în casă nouă. "Sper că vor fi evitate conflictele şi îmbrâncelile"

Embed:

Deputaţii au plecat în vacanţă. După o şedinţă ce a durat aproape nouă ore, parlamentarii au încheiat sesiunea toamnă-iarnă.

Ultima şedinţă a fost marcată de îmbrânceli între comunişti şi democraţi. În această sesiune, parlamentarii au reuşit să voteze Bugetul pentru anul 2014, politica bugetar-fiscală, dar şi bugetele instituţiilor de stat.

La finalul şedinţei, speakerul Igor Corman a informat aleşii poporului că în 2014 parlamentarii vor munci în casă nouă. Corman şi-a exprimat speranţa ca pe viitor să fie evitate conflictele şi îmbrâncelile.

"Când treci în casă nouă înseamnă un nou început. Sper că toate incidentele ce nu fac faţă Parlamentului nostru să rămână în această sală", a menţionat Igor Corman.

După încheierea şedinţei, preşedintele Parlamentului şi-a invitat colegi la o cupă de şampanie în holul Palatului Republicii.

"Aş vrea să urez cetăţenilor mai mult optimism, încredere în ziua de mâine. Doresc sănătate, să resimtă în buzunarele lor rezultatele pe care le aşteptăm de la guvernare", a spus speakerul după şedinţă.

Sesiunea toamnă-iarnă a început la 26 septembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu