Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu, acuzată de manipulare de un fermier din sat: Nu au fost aruncate merele cum spun alții

Embed:
Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu, originară din Găureni, raionul Nisporeni, este acuzată de manipulare de un fermier din sat. Agricultorul spune că parlamentara, care îi mai este şi rudă, i-a fotografiat recolta de mere şi a postat poza pe Facebook. Ea a scris că pomicultorii lasă fructele pe dealuri, pentru că nu au cui să le vândă. Agricultorul o contrazice.

"Nu au fost aruncate merele cum spun alții, pur și simplu eu le-am cărat în marginea livezii ca să vină mașina și să îi fie mai comod de încărcat, pentru că nu puteam să mă duc în livadă la fiecare sac. Au mai întârziat mașinile pentru că erau doar două mașini de la întreprinderea de la Orhei", a spus Valentin Secrieru, agricultor satul Găureni.

Bărbatul spune că a vândut 50 de tone de mere. Chiar dacă preţul a fost mic, fermierul nu a fost în pierdere, datorită recoltei bogate.

"Eu spun bodaproste cum zice țăranul că le-am dat cu așa preț, cât de puțin cu 60 și că nu am rămas până acum cu ele în drum", a spus Valentin Secrieru, agricultor satul Găureni.

Săptămâna trecută, în presă s-a mai vehiculat un caz. Pe reţelele a fost plasată o poză cu o grămadă de mere. Atunci, mai mulţi politicieni şi lideri de opinie s-au grăbit să declare că fructele au fost lăsate să putrezească pe deal, în timp ce proprietarul livezii a spus că merele au fost vândute fabricilor de procesare.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu