Deputata Alina Zotea prinsă că a parcat neregulamentar. Ce i-au făcut cei de la StopHam (VIDEO)

Embed:

Tânăra deputat, Alina Zotea a parcat neregulamentar pe o stradă din Capitală, astfel provocând ambuteiaje în acea zonă. Mașina acesteea a fost surprinsă de un tânăr, iar imaginile au fost postate pe pagina StopHamMoldova, de pe o reţea de socializare. În consecinţă, deputata a găsit pe maşină un abţibild cu mesajul: "Nu imi pasă de voi". Despre acest caz au fost sesizaţi oamenii legii.

La scurt timp, Alina Zotea a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare unde şi-a recunoscut vina că a încălcat regulile de circulaţie: "Am parcat neregulamentar. Îmi pare rău. Apreciez activitatea celor de la StopHam și ii îndemn să mă atenționeze și în viitor, deși îi asigur că nu va fi cazul. În rest, mulțumesc tuturor pentru atenție. Exagerată, ca de obicei."

Astăzi liberala a fost la poliţie şi a solicitat să i se aplice o amendă pentru gafa ei, apoi a făcut publică factura de plată pe profilul ei de facebook.

"Astăzi am mers din proprie inițiativă la Inspectoratul Național de Patrulare și am solicitat să mi se aplice amendă pentru staționare neregulamentară. Este important să conștientizăm și să corectăm încălcările făcute. Aveți grijă la drum!", a declarat Alina Zotea.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu