Deputat: Trebuia să ne aşteptăm la o asemenea reacţie din partea lui Rogozin, deoarece Kremlinul îi permite să fie franc şi direct

Embed:

În declaraţiile lui Rogozin făcute la Chişinău nu este nimic nou, deoarece el se comportă aşa în toate ţările. De această părere este deputatul democrat Stela Jantuan, care mai spune că lui Rogozin Kremlinul îi permite să fie franc şi direct.

"Nu este nimic nou în poziţia lui Rogozin. Trebuia să ne aşteptăm la o aşa reacţie. Este unul dintre instrumentele lui de avertizarea a Republicii Moldova cu privire la evenimentele care vor avea loc la Vilnius", a declarat deputatul democrat Stela Jantuan.

Referindu-se la reacţia autorităţilor moldovene, parlamentarul a spus că acestea vor reacţiona aşa cum trebuie să acţioneze puterea într-un stat suveran şi independent.

Publika.md aminteşte că, ieri, vicepremeirul rus Dmitri Rogozin a declarat, după întrevederea cu premierul Iurie Leancă şi viceprim-ministrul Valeriu Lazăr, că "Nu uitaţi că vine iarna. Sper că nu veţi îngheţa".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu