Deputat despre situația de la Curtea Constituțională: Casă de nebuni

Democratul Dumitru Diacov califică situația creată în jurul Curții Constituționale, casă de nebuni. Despre aceasta, Diacov scris într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Casă de nebuni... Numai așa poate fi calificată situația care s-a creat în jurul Curții Constituționale. Deja, cred, aceasta componentă nu va mai fi în stare să funcționeze normal. Și asta din cauza populismului și dorinței de a promova cu orice preț propriile candidaturi... Păcat !", a scris Diacov.

CITEȘTE ȘI: La două zile de la investire, judecătorii CC au fost compromişi. Un magistrat dezvăluie cum Țurcan a ajuns în funcția de președinte

Amintim că exponentul PSRM Vladimir Ţurcan a fost ales preşedinte al Curţii Constituţionale la doar câteva zile după ce Parlamentul a ignorat rezultatele concursului privind funcţia de judecător, la care Ţurcan nici măcar nu a participat.

Fostul deputatul socialist a fost ales în funcţia de preşedinte al Curţii cu votul secret al majorităţii magistraţilor, pentru trei ani. Locţiitorul acestuia, Liuba Şova, a fost desemnat de Guvern.

CITEȘTE ȘI: (VIDEO) Liuba Şova nu exclude că ar putea fi demisă din funcţia de judecător CC. Magistratul povesteşte ce a urmat după declaraţiile scandaloase pe care le-a făcut 

 

Lasă un comentariu