Deputat despre declarația lui Soigu privind utilizarea munițiilor: O declarație serioasă și sper să fie și asumată

Deputatul PDM Vladimir Cebotari susține că declarația făcută astăzi de Ministrul Apărării rus Serghei Șoigu despre utlizarea munițiilor de la Colbasna ar putea fi începutul unui proces amplu și foarte serios, ce ține de subiectul Transnistrean.

"Serghey Șoigu, ministrul apărării Federației Ruse a propus să fie lansat procesul de utilizare a munițiilor din regiunea stânga a Nistrului.

O declarație serioasă și sper să fie și asumată.
Or, aceasta ar putea fi un început a unor procese serioase si a unei noi atitudini a Federației Ruse în subiectul Transnistrean.

Observați și alte declarații care s-au produs în ultimele 2 săptămâini legat de subiectul Transnistrean.", a scris Cebotari. 

PUBLIKA.MD amintește că Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ministrul Apărării al Federației Ruse, Serghei Șoigu, în cadrul căreia a fost pronunțată ideea ca Rusia să inițieze procesul de utilizare a munițiilor stocate lângă satul Colbasna în regiunea transnistreană a Republicii Moldova, fiind gata să instaleze echipamentul necesar în acest sens.

Lasă un comentariu