Depozitul de muniţii din regiunea ucraineană Harkov, din nou cuprins de flăcări. Peste 70 de pompieri, mobilizaţi să lupte cu flăcările

Embed:

Depozitul de muniţii din regiunea ucraineană Harkov a fost din nou cuprins de flăcări. Incendiul s-a extins şi a afectat o suprafaţă de o mie de metri pătraţi. Martorii susţin că au auzit şi explozii. 70 de pompieri cu 15 autospeciale au luptat cu flăcările câteva ore.

Flăcările nu au ajuns la halele în care erau depozitate muniţiile, de aceea, locuitorii din zonă nu au fost evacuaţi. Potrivit informaţiilor preliminare, depozitul a luat foc după ce, în apropiere, militarii au detonat câteva bombe.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru neglijență în serviciu. Acelaşi depozit a fost cuprins de flăcări şi la sfârşitul lunii martie a anului trecut. Atunci, toţi locuitorii de pe o rază de 10 kilometri au fost evacuaţi, ceea ce înseamnă aproape 20 de mii de oameni.

Flăcările au fost stinse abia peste trei zile. În depozit erau păstrate 160 de mii de tone de muniții. Halele se întind pe o suprafață de aproape 400 de hectare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu