DEPENDENŢA de JOCURILE VIDEO. Un gamer american şi-a condamnat tatăl la suferinţă zilnică alături de el (Imagini care vă pot afecta emoțional)

Embed:
Un american de 34 de ani, obsedat de jocuri video, a ajuns să cântărească 317 kg. Bărbatul obişnuieşte să se trezească la ora 12 şi nu face nimic altceva decât să stea în faţa monitorului şi să mănânce. Din cauza obezităţii, Casey nu mai poate face baie în casă, aşa că tatăl său i-a instalat o cadă uriaşă în curte.

"Fizic nu mă pot băga într-o cadă pentru a face baie sau să stau în picioare sub duş. Mereu mă mişc asemeni unui porc. Încerc să mă aplec pentru a-mi spăla picioarele, apoi trebuie să ridic bucăţi de piele care atârnă pe lateral", a spus Casey King. 

Tot suportul i-l oferă tatăl său. Zilnic îi aduce cantităţi uriaşe de mâncare, îl ajută se ridice din pat sau să meargă la toaletă.

"El îmbătrâneşte, iar eu obosesc. Ar trebui să fie mai activ, dar nu este. El stă doar într-un loc. Îl iubesc enorm, pentru că este fiul meu şi mă simt obligat să fiu alături de el, deşi n-ar fi cazul să simt asta", a mărturisit tatăl lui Casey.

Situaţia îl cam exasperează pe bărbat.

"Uneori avem parte de momente minunate împreună, dar în ultimii ani situaţia s-a înrăutăţit. Există multă negativitate, supărare, frustrare", a mai spus gamer-ul.

Casey a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că la 34 de ani nu va avea un job, va cântări câteva sute de kilograme şi va locui cu tatăl său.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu