Deontay Wilder l-a amenințat pe Tyson Fury înaintea duelului de la Los Angeles

Embed:

Deontay Wilder îl amenință pe Tyson Fury înaintea duelului de la Los Angeles. Pugilistul american a declarat că s-a transformat într-un ucigaș şi i-a transmis un mesaj adversarului său.

"Sunt cel mai rău tip din lume pe care l-ați văzut vreodată. Cel mai puternic luptător din univers. Tyson, vreau să știi că vin la tine. Ard de nerăbdare."

Deontay Wilder este extrem de încrezător în şansele sale la victorie și promite o luptă nebună.

"Trebuie să fii atent atunci când declari ceva, pentru că se poate întoarce împotriva ta. Adversarul va avea de răspuns pentru tot ce a spus. Toate acțiunile mele nu vor fi însoțite de prea multe cuvinte. Acesta este anul meu. Veniți cu toții pe întâi decembrie și veți vedea o nebunie în ring", a spus boxerul Deontay Wilder.

În vârstă de 33 de ani, Wilder este campion la WBC de aproape 4 ani și este neînvins. Americanul are un palmares de invidiat, nu mai puțin de 40 de victorii, din care 39 prin Knock out.

De partea cealaltă, Fury, în vârstă de 30 de ani, va depune toate eforturile pentru a reveni în circuit, la cel mai înalt nivel, după victoria contra lui Klitschko.

Pugilistul britanic, fost campion IBF, WBA şi WBO al categoriei-regină, şi-a reluat cariera în 2018, după o pauză de trei ani din cauza unor probleme cu drogurile.

Fury este, la rândul său, neînvins ca profesionist, având în palmares 27 de victorii, între care 19 prin KO.

Duelul dintre Deontay Wilder și Tyson Fury va avea loc pe 1 decembrie la Los Angeles.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu