Denny Hamlin a obţinut prima victorie din carieră în campionatul Nascar

Ultima cursă de noapte din Nascar a fost câştigată de Denny Hamlin! Americanul a ajuns primul la finişul etapei a 24-a de la Bristol. Pe podium au mai urcat Jimmi Johnson şi Jeff Gordon. Chiar dacă a terminat cursa pe locul 19, Greg Biffle a rămas lider în clasamentul general.

Hamlin a reuşit să-l întreacă pe Carl Edwards spre final şi a condus cursa în ultimele 39 de ture. Pe locul doi a terminat Jimmi Johnson, care şi-a asigurat, astfel, participarea în Chase, ultima fază a campionatului, în care participă cei mai buni 12 piloţi. Podiumul a fost completat de Jeff Gordon.

Câştigătorul sezonului trecut în Nascar, Tony Stewart, a dezamăgit din nou. Acesta a fost nevoit să termine cursa cu 29 de ture înainte de final, după o coliziune cu Matt Kenseth. Nemulţumit de acţiunea adversarului, Stewart a avut o ieşire nervoasă şi a aruncat casca direct pe capota lui Kenseth.

Chiar dacă a terminat cursa pe locul 19, Greg Biffle a rămas lider în clasamentul general. Până la finalul sezonului regulat au mai rămas încă două etape. Chese-ul în Nascar va începe pe 16 septembrie, iar campionul se va decide pe 18 noiembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu