Denny Hamlin a obţinut a doua victorie a sezonului în NASCAR

Embed:

Nici etapa a opta din NASCAR nu a purtat noroc favoriţilor. Cursa din Kansas a fost câştigată de Denny Hamlin. Allmendinger, pilotul care a plecat din pole-position, s-a clasat pe locul 32, iar campionul în exerciţiu, Tony Stewart, a ajuns doar al 13-a la finiş.

Denny Hamlin a reuşit să se desprindă cu cinci ture înainte de final, iar până la linia de finiş, a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Favoriţii din nou au avut probleme. A.J. Allmendinger, care a început cursa din pole-position, s-a ciocnit cu maşina pilotată de Kevin Harvick şi ambii au pierdut peste 20 de secunde. Astfel, Allmendinger, care avea prima şansă la victorie în această etapă, s-a clasat doar pe locul 32 la finiş.

Campionul în exerciţiu, Tony Stewart, a început cursa pe locul 23 şi a reuşit să recupereze 10 poziţii. Însă locul 13 nu i-a adus niciun punct lui Stewart în clasamenul general.

După opt etape, topul piloţilor este condus de Greg Biffle, cu 312 puncte. Denny Hamlin se află pe locul cinci, cu 289 puncte, iar Tony Stewart este pe opt, cu un handicap de 50 de puncte faţă de primul loc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu