Denis Zmeu va rămâne în continuare la FC Vaslui

Embed:

"A fost un tontogol ca al lui Bănel cu Real Madrid" astfel a comentat gafa oribilă a lui Zmeu, finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu. Deşi jucătorul moldovean a fost pus pe lista de transferuri alături de sârbul Milos Pavlovic de presa din România, după 2-3 cu Rapid, Porumboiu a declarat că Zmeu va râmâne şi în continuare la echipa antrenată Hizo.

Denis Zmeu şi Milos Pavlovic vor fi daţi afară de la FC Vaslui! Cel puţin asa a scris presa din România după ce echipa lui Viorel Hizo a pierdut meciul cu Rapid, scor 2-3 iar câţiva dintre jucători au fost suspectaţi de blat.

"Eu nu am auzit nimic. Noi am avut o discuţie. Nu am vorbit de tema aceasta şi ne-am urat unul altuia sărbători fericite", a declarat pentru Publika TV Denis Zmeu. 

"Nu s-a pus problema să fie pus pe lista celor să fie suspectaţi de blat cu se spune. I-am spus în mai multe rânduri să nu trimită mingea înapoi. A fost un tontogol ca al lui Bănel cu Real Madrid", a spus patronul FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

Zmeu mai are contract cu FC Vaslui până în vara lui 2012, acum acesta va pleca într-o scurtă vancanţă la fel ca şi ceilalţi colegi de echipă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu