Denis Zmeu a fost operat la genunchi pentru a treia oară în ultimele 14 luni

Embed:

Internaţionalul moldovean, Denis Zmeu este urmărit în continuare de ghinion. Mijlocaşul care este legitimat la FC Vaslui a fost operat pentru a treia oară în ultimele 14 luni. Zmeu nu va mai putea evolua pentru Vaslui în acest sezon.

Fotbalistul moldovean de la FC Vaslui, Denis Zmeu a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi şi nu va ma putea juca în următoarele luni.

 "A fost operat a treia oară, pentru că are probleme la genunchi. Aşa că degrabă nu îl vedem în lot. Are nevoie de o recuperare îndelungată", a spus antrenor de portari FC Vaslui, Adrian Bogdan.

Zmeu va intra într-o perioadă lungă de recuperare şi poate fi apt cel mai probabil pentru sezonul viitor. Contractul cu echipa din Vaslui îi expiră în această vară, dar are şanse să rămână, după ce formaţia a fost preluată de fostul selecţioner al Moldovei, Gabi Balint.

"Orice fotbalist are şanse, dacă va demonstra antrenorului că merită să joace. Domnul Balint va folosi acei jucători care vor munci la antrenamente", a mai spus Adrian Bogdan.

Denis Zmeu evoluează la FC Vaslui din 2007. La începutul anului 2012, Zmeu s-a accidentat la genunchi şi timp de un an şi două luni nu a mai jucat niciun meci la prima echipă.

La începutul acestui an, Zmeu a fost pus pe lista de transferuri, însă a rămas la Vaslui. Fotbalistul a dat în judecată conducerea clubului pentru că nu i-ar fi plătit salariu în perioada în care a fost accidentat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu