Democraţii, pasivi faţă de rezultatele BOP: "Avem propriile sondaje şi strategii"

Democraţii se arată indiferenţi faţă de datele prezentate astăzi de Barometrul Opiniei Publice. Mai mult, preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, afirmă că situaţia din interiorul formaţiunii nu este influenţată de aceste cifre.

"Noi privim cu mult calm şi cu multă raţiune toate sondajele şi rezultatele acestora. Sondajele trebuie să servească ca repere pentru partide. Lucrurile acestea niciodată n-o să ne scoată din echilibru. Noi nu avem la PD abordări emoţionale din cauza acestor cifre", a declarat Marian Lupu.

Liderul PD menţionează că formaţiunea sa efectuează propriile sondaje. "Noi ne cunoaştem calea noastră, urmăm această cale şi ne urmăm propriile strategii de creştere şi de dezvoltare. Să nu uitaţi că în afară de sondajele publice fiecare din noi îşi mai face şi propriile sondaje interne, pentru a avea acele informaţii. Atunci când avem probleme încercăm să elaborăm şi să ajustăm strategiile noastre pentru a le rezolva", a spus Lupu.

Amintim că Institutul pentru Politici Publice a prezentat astăzi rezultatele sondajului "Barometrul Opiniei Publice - mai 2012". Potrivit datelor, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, pentru PCRM ar vota 39 la sută din respondenţi, pentru PLDM - 26%, PL s-ar alege cu 18%, iar PD - 12%.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu