Democrația se face cu bâta, hărțuirea și amenințarea. Un primar de la PPDA a BĂTUT un consilier de la PLDM

Bătaie la şedinţa Consiliului local din Mateuţi, Rezina. Primarul Angela Ursachi ar fi lovit-o pe Livia Scutaru, consilier local din partea PLDM. Liberal-Democraţii condamnă comportamentului primarului şi spun că "doamna a început deja campania electorală, fiind candidat din partea Partidului politic Platforma Demnitate și Adevăr.". 

"La finalul ședinței Consiliului local Mateuți, primarul Angela Ursachi i-a solicitat doamnei Livia Scutaru să rămână în birou pentru o discuție. Fiind vădit înrăită și agresivă, Angela Ursachi nu i-a permis doamnei Livia Scutaru să iasă din birou, blocându-i accesul. Discuția a culminat cu o lovitură puternică în tâmplă aplicată cu cruzime doamnei Scutaru, care a căzut fără cunoștință.", se spune într-un mesaj al PLDM.  

Liberal-Democraţii consideră că "primarul de Mateuți, a înțeles că democrația se face cu bâta, cu agresivitate, cu limbaj vulgar, cu hărțuire și amenințare."

Livia Scutaru a depus o plângere la poliţie, iar reprezentanţii PLDM speră că "organele competente vor lua atitudine, în pofida apartenenței politice a Ministrului de Interne Andrei Năstase."

Lasă un comentariu