Delta ACM – 93, obligată să repare străzile din Chişinău din cont propriu. Primăria a trimis monstre de asfalt la laborator

Primăria municipiului Chișinău va testa calitatea asfaltului folosit la reabilitarea bulevardelor Ștefan cel Mare și Sfânt și Constantin Negruzzi, asta după ce la doar un an de la încheierea lucrărilor de reparaţie asfaltul a început să se deformeze, iar pavajul trotuarelor să se strice

Deoarece rezultatele testelor de laborator vor fi gata în două săptămâni, perioada de garanție a celor două străzi a fost extinsă până la finele lunii noiembrie, perioada în care antreprenorul general al proiectului, Delta ACM-93 din România va remedia toate neajunsurile din cont propriu. Supervizarea lucrărilor de remediere va fi asigurată de Compania EGIS International.

Pentru evaluarea calității materialul asfaltic folosit, au fost prelevate 36 mostre pentru a fi testate în cadrul Laboratorului de încercări al Administrației de Stat a Drumurilor.

În această dimineaţă, mostre și carote au fost prelevate din mai multe locații, cinci de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și una pe de pe bd. Constantin Negruzzi.

Costul total al lucrărilor de pe străzile Ştefan cel Mare, Alecsandri şi Negruzzi a fost de 22 de milioane de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu