DELICIU SENZAŢIONAL! Un bărbat face ciocolate în formă de pelmeni, umplute cu votcă (VIDEO)

Embed:
Un bărbat din regiunea rusă Celeabinsk face ciocolate în formă de pelmeni, umplute cu votcă. Bărbatul speră că, în timp, bomboanele sale vor deveni o adevărată senzaţie printre localnici şi turişti.

"Pelmeni cu votcă este o combinaţie tradiţională rusească. În Rusia este o vorbă că pentru bărbaţi aceşti colțunași sunt precum bomboanele. Iată de unde vine ideea mea. Avem bomboane, pelmeni şi votcă", a menţionat Vladislav Novikov-Barkovski, cofetar.

Vladislav fabrică ciocolatele doar din ciocolată albă, pentru că seamănă cu aluatul. El spune că înainte de a începe să producă aceste duciuri, a vorbit cu mai mulţi cofetari, dar nimeni nu a vrut să se implice. Aşa că a decis să înceapă afacerea de unul singur.

"Mi-ar plăcea ca ciocolatele acestea să fie la fel de renumite precum matrioştile şi balalaika. Vreau ca ciocolatele mele să fie dăruite în calitate de suvenire", a precizat Vladislav Novikov-Barkovski, cofetar.

Bomboanele au fost deja gustate de un critic alimentar, care a rămas plăcut surprins: "Cred că ciocolatele sunt potrivite ca să fie dăruite în calitate de suvenire. Pentru mine, ele seamănă mai degrabă cu piesele de şah. Cu toate acestea, îmi pare o idee foarte bună."

Vladislav spune că face în fiecare zi cam câte 125 de ciocolate, dar speră că în timp îşi va extinde businessul.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu