Delegaţia clubului croat Varazdin a sosit la Chişinău pentru meciul cu Iskra-Stal Rîbniţa

Embed:

Delegaţia clubului croat Varazdin a aterizat pe Aeroportul Internaţional Chişinău, s-a cazat în Capitală şi se va deplasa joi spre Tiraspol, unde urmează să dispute meciul primei manşe a turului doi preliminar al Ligii Europa cu deţinătoarea Cupei Moldovei, Iskra-Stal Rînbiţa. Croaţii au deplasat în Moldova un lot de 18 jucători.

Samir Toplak, fost jucător la Bochum, în Germania, iar actualmente antrenor principal al clubului Varazdin, a declarat că nu cunoaşte prea multe lucruri despre clubul din Rîbniţa.

"Cunoaştem foarte puţine lucruri despre Iskra pentru că suntem concentraţi mai mult pe campionatul intern, care va începe în scurt timp. De aceea nu am avut prea mult timp pentru a culege informaţii despre Iskra", a spus antrenor Varazdin, Samir Toplak.


Fotbaliştii croaţi au declarat că vor fi mulţumiţi şi cu o remiză în partida de la Tiraspol.

"Nu am avut o pregătire specială pentru acest meci. Am făcut-o ca de obicei, ca pentru oricare altul. Noi vom juca la victorie, dar considerăm şi o eventuală remiză drept rezultat pe deplin satisfăcător pentru noi", a declarat fundaşul Adam Susac.

În primul tur preliminar al competiţiei Varazdin a eliminat formaţia Lusitanos din Andorra după două victorii, 5-1 acasă în tur şi 1-0 în deplasare în retur. Partida primei manşe a disputei dintre Iskra-Stal şi Varazdin se va juca joi, la Tiraspol, cu începere de la ora 19:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu