DEFRIŞĂRI ILEGALE ÎN CAPITALĂ. Patru brazi au fost tăiaţi şi lăsaţi de izbelişte

Embed:

Câţiva brazi de pe un teren dat în arendă din sectorul Buiucani au fost puşi la pământ de trei indivizi. Primarul interimar al Capitalei crede că în acest caz de defrișare ilegală ar putea fi implicat chiar arendașul.

Anul trecut, el a primit autorizaţie să construiască acolo un centru comercial, fără a avea însă dreptul să taie copacii.

"Grav. La şase dimineaţa, ca hoţii venim, defrişăm, câte doi, fugim, după asta vrem să activăm, să desfăşurăm activitate comercială", a spus primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

Oamenii care locuiesc în apropiere sunt indignaţi de acest gest.

"Cam de o săptămână sunt tăiaţi. Unul stăia aşa, şi încă unul. Dimineaţa, când am venit, erau tăiaţi, cine a făcut, nu putem să spunem."

"Oamenilor cărora nu le place natura. Dimpotrivă, trebuie să pună un copac, nu să îl taie. Noi respirăm, avem nevoie de oxigen."

" "Spaţiile Verzi" ar trebui să ia act de acest lucru şi să îşi facă datoria."

Potrivit lui Ruslan Codreanu, autorităţile nu pot să ia de acolo copacii tăiaţi, până nu-i identifică pe făptaşi. Vinovaţii riscă amendă de până la 11 mii de lei. Antreprenorul nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu