Defectele jumătăţii tale care vă afectează relaţia, în funcţie de zodie

Nimeni nu este perfect. Dar când vine vorba de relaţiile amoroase, unele defecte ale partenerului te pot enerva sau chiar aduce în pragul despărţirii. Eva.ro îţi spune care sunt defectele fiecărui bărbat, în funcţie de zodia în care s-a născut, şi cum vă pot afecta acestea relaţia:

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul din zodia vărsătorului poate fi superficial şi uneori excesiv de încăpăţânat, iar acestea sunt defectele lui majore care vă afectează relaţia. De asemenea, se plictiseşte destul de repede şi are nevoie mereu de schimbări şi diversitate, ceea ce ar putea să-l facă să calce strâmb la un moment dat.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Faptul că niciodată nu ştii ce stare are iubitul tău când ajunge acasă te poate solicita foarte mult într-o relaţie cu un nativ din peşti. Este schimbător din punct de vedere emoţional şi nu îţi poţi da seama ce anume îl face să treacă atât de brusc de la fericire la furie sau invers. Toate acestea sunt defectele lui care vă afectează mult relaţia.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Impulsivitatea este defectul major al bărbatului din zodia berbecului. Poate avea uneori şi o atitudine agresivă şi autoritară, ceea ce vă afectează mult relaţia. Ajută-l să-şi corecteze aceste probleme, pentru ca viitorul vostru împreună să fie cât mai fericit.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Încăpăţânarea, orgoliul şi reticenţa faţă de schimbări sunt principalele defecte ale nativului din taur care vă pot cauza probleme în relaţie. Nu-i place să schimbe nimic şi vrea ca totul să fie ca el, ceea ce este cu siguranţă stresant pentru tine.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Instabilitatea bărbatului din zodia gemeni este cea mai mare provocare pentru relaţia voastră. Trece rapid de la o stare la alta, acum vrea ceva, iar peste o secundă se răzgândeşte. Trebuie să ai nervi de oţel ca să-i faci faţă şi o răbdare pe măsură.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul din zodia racului poate fi uneori prea sensibil, se supără uşor şi adesea din motive aparent banale. Trebuie să ai permanent grijă ce spui, pentru ca el să nu interpreteze ca pe o insultă sau o vorbă răutăcioasă. Iar faptul că poate fi adeseori depresiv este un alt defect al lui care vă pune relaţia în dificultate.

Leu (22 iulie - 22 august)

Egoismul şi orgoliul nemărginit al nativului din leu sunt principalele lui defecte care vă afectează relaţia. Poate fi şi excesiv de autoritar, ceea ce este foarte greu de acceptat pentru o femeie la fel de orgolioasă. Toate acestea sunt adesea cauze de conflict în relaţiile în care este implicat un nativ din leu.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din fecioară este tipicar, critic şi cicălitor, ceea ce aduce multe probleme în relaţia voastră. Simte nevoia să comenteze tot ce face persoana iubită, având aşteptări exagerate, iar dacă nu stai prea bine cu răbdarea, ai putea să oboseşti cât de curând.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nehotărârea este defectul major al nativului din balanţă care ar putea să vă afecteze serios relaţia. Nu pare niciodată dispus să facă un pas important în evoluţia relaţiei voastre, iar tu vei avea senzaţia că trebuie să-l împingi mereu de la spate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dorinţa bărbatului din scorpion de a deţine întotdeauna controlul este defectul lui major care vă afectează relaţia. Nu este uşor de acceptat din partea unei femei să fie controlată şi să i se spună permanent ce trebuie să facă, de aceea cu siguranţă ar putea să apară conflicte pornind de la asta.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din săgetător este mereu pus pe ducă. Nu prea-i plac responsabilităţile şi încearcă să se "eschiveze" de la unele îndatoriri. Acest comportament imatur ar putea fi defectul lui major care vă poate afecta grav relaţia de-a lungul timpului. Ajută-l să se schimbe.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dorinţa nativului din capricorn de a ajunge pe culmile succesului ar putea avea drept consecinţă neglijarea vieţii personale. Faptul că rămâi pe cont propriu de fiecare dată când el are de realizat un proiect important îţi va crea cu siguranţă resentimente şi vei ajunge să te simţi neglijată. Obsesia bărbatului din capricorn pentru carieră este o problemă care vă poate afecta relaţia.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu