DECOR DE BASM. Tot mai mulţi moldoveni îşi îmbracă locuinţele în straie de sărbătoare

Embed:
Tot mai mulţi moldoveni îşi îmbracă locuinţele în straie de sărbătoare în această perioadă. Oamenii spun că bradul nu este suficient şi optează pentru decoraţiuni tematice de Crăciun şi Revelion. Unii chiar cer sfatul designerilor în acest sens.

Ofertele magazinelor sunt pentru toate gusturile şi buzunarele.

”De fiecare dată cumpărăm câte o jucărie nouă, în fiecare an ca să fie anul mai nou, mai frumos.”

"Aţi procurat deja ceva? Câte ceva am ales, decoraţiuni, pentru geamuri la grădiniţă, cred că va fi ceva interesant cu reni, un omuleţ de zăpadă, ceva de genul.”

Specialiştii recomandă un decor simplu, care să ofere confort şi linişte sufletească întregii familii. În ce priveşte nuanţele, în vogă rămân nuanţele de argintiu şi roşu.

"Anul următor este anul mistreţului de pământ, care totuşi preferă culorile alb şi roşu, care sunt de fapt în trend, în fiecare sezon. Culoarea verde reprezintă culoarea pomului de Crăciun şi optăm mereu pentru ea”, a spus designerul Octeabrina Cervinschi.

Designerii vă îndeamnă să evitaţi excesele. Alegeţi câteva locuri din casă pentru a accentua decorul de sărbătoare.

"De exemplu, intrarea în casă. Ar fi foarte frumos să decoraţi uşa cu coroniţă, pe care o puteţi să o creaţi desinestătător",  a spus designerul Octeabrina Cervinschi.

Şi masa de sărbătoare poate fi aranjată într-un mod inedit. Totuşi, şi preţurile sunt pe măsură.

"De exemplu aici vedem preţul pentru talgerul de servit, 19 euro. Pentru desert la 16 euro şi pentru salate, servit, supe de 21 de euro. Ceaşca pentru ceai, cafea cu talger împreună va fi 16 euro",a spus managerul de vânzări, Liliana Grozav.

Dacă vă lipseşte inspiraţia, mergeţi pe mâna specialiştilor. Consultaţia designerului costă în jur de 300 de lei pentru o oră.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu