DECLARAŢIILE tinerilor cu măști pe faţă, REŢINUŢI în PMAN. Poliţia a iniţiat un proces penal (VIDEO)

Embed:

Un grup de 21 de tineri care purtau măști pe față și rucsacuri în spate au fost reţinuţi, ieri, la manifestaţiile din PMAN. Potrivit oamenilor legii, din declarațiile tinerilor s-a constatat că pe o rețea de socializare a fost format un grup prin intermediul căruia persoanele au fost invitate la 24 martie 2018, orele 15:00, în regiunea sectorului Botanica.

Potrivit Poliţie, în grupul format pe rețeaua de socializare au fost înscriși circa 115 persoane, iar la întrunire s-au prezentat doar 20 de persoane, acestea planificând acțiunile privind deplasarea în PMAN la 25 martie 2018, unde urmau să-și exprime dezacordul cu desfășurarea Adunării Centenare.

"Astfel, ieri, în jurul orelor 11:30, în urma unei înțelegeri prealabile, circa 50 de persoane s-au adunat în regiunea lacului Valea Morilor. Persoanele prezente au planificat în continuare acțiunile din PMAN", se menţionaeză într-un comunicat al Poliţiei.

PUBLIKA.MD aminteşte că, ieri, polițiștii au reținut un grup de 21 de tineri, printre care minori cu măști pe față și rucsacuri în spate. Ei se îndreptau spre evenimentul desfășurat în Piața Marii Adunări Naționale, încercând să intre în mulțime.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu