DECLARAŢIILE şoferului care a lovit pe trecerea de pietoni o fetiţă de nouă ani şi pe mama ei (VIDEO)

Embed:

Şoferul care a lovit ieri pe o trecere de pietoni o fetiţă de nouă ani şi pe mama ei de 51 de ani, a fost audiat de oamenii legii. Acesta a povestit cum s-a produs accidentul.

Declaraţiile conducătorului în imaginile video de mai sus. 

La volanul autoturismului s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 58 ani, domiciliat în Capitală, care a declarat preliminar că n-ar fi observat pietonii traversând. În acest context el a fost reţinut pe un termen de 72 de ore pentru a documenta cu certitudine toate circumstanţele accidentului rutier.

Dacă instanţa de judecată îl va recunoaşte vinovat, atunci el riscă o pedeapsă cu  închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 4 ani.

Poliţia Capitalei atenţionează şi solicită tuturor participanţilor ai traficului rutier, să respecte şi să se conformeze regulilor de circulaţie rutieră.

Amintim că o fetiţă de nouă ani şi mama ei, de 51 de ani, au ajuns la spital, după ce au fost grav accidentate ieri dimineaţă pe o trecere de pietoni. Incidentul a avut loc pe strada Lech Kaczynski din cartierul Telecentru al Capitalei. 

Fetiţa a fost transportată de medicii de pe ambulanţă la Spitalul pentru copii "Valentin Ignatenco", în secţia Neurochirurgie. Potrivit doctorilor, starea ei este gravă, dar stabilă.

Citeşte şi: ACCIDENT în Capitală: O fetiţă de nouă ani şi mama ei, LOVITE pe trecerea de pietoni (VIDEO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu