Declaraţiile preşedintelui FMF, Pavel Cebanu, înainte de meciul naţionalei cu Liechtenstein

Embed:

Au mai rămas două zile până la partida dintre Liechtenstein şi Moldova din preliminariile Campionatului European. Echipa noastră este codaşa grupei, iar preşedintele FMF Pavel Cebanu consideră că "tricolorii" vor avea viaţă grea şi în acest meci.

Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, susţine că naţionala Moldovei este obligată să învingă selecţionata Liechtensteinului, iar pentru a reuşi acest lucru, lotului naţional i s-au oferit toate condiţiile.

"Sperăm. Sunt pregătiţi. Stau, se odihnesc în condiţii foarte bune în Luxemburg. I-am sunat. Am avut un meci amical. Alţii poate nu au jucat. Le-am făcut condiţii. Stau într-o pădure. Aer curat, răcoare. Se pregătesc. Noi am făcut toate condiţiile. Mai departe depinde de dânşii", a spus preşedintele.

Înainte de partida oficială de duminică, Moldova a obţinut doar o remiză cu Luxemburg, iar Liechtenstein a fost umilită cu 3-0 de Elveţia într-un alt amical.

"Ei, ce înseamnă asta? Asta meci amical. O să vedem. Mai bine ei câştigau 3-0 şi ieşeau cu noi cu nasul sus. Dar acum mi se pare că şi antrenorul le-a făcut-o aşa cum trebuie şi o să iasă contra Moldovei", opinează Cebanu. 

Pavel Cebanu speră că naţionala va câştiga partida cu Liechtenstein, dar totodată este de părere că "tricolorii" vor avea viaţă grea în acest meci.

"Dumneavoastră puteţi să spuneţi cu cine Moldova poate juca relaxat azi şi învinge? Nu poţi să spui. Nu avem noi aşa echipă. Acuma nu e generaţia care ştiam că o să iasă şi o să-i rupă. Păi, dacă noi cu Liechtenstein nu o să luăm, atunci cu cine o să luăm. Sperăm. Noi acuma ce trebuie să ne bucurăm că am pierdut 1-0 şi nu am pierdut 5-0?" a comentat şeful FMF. 

Partida dintre Liechtenstein şi Moldova se va disputa duminică, la Vaduz, cu începere de la ora 19:00.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu