DECLARAȚIILE lui Mihai Ghimpu după ședința Consiliului AIE-3

Embed:

Președintele Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu, susține că Alianța ar trebui să continuie ce a promis oamenilor în anul 2009. Acesta a menționat că deputații liberali nu vor vota mâine moțiunea de cenzură. Politicianul are totuși temeri că am putea asista la demiterea Guvernului Streleț.

"Să de-a Domnul să nu fie așa cum cred eu, dar mă tem să nu fie al doilea prim-ministru eliberat pentru suspiciuni de corupție. Iar asta este ceva foarte grav. Eu consider că bine ar fi să continuăm ce am promis oamenilor începând cu 2009. Noi nu vrem și nu vom participa la examinarea moțiunii de mâine. Noi vrem continuarea cursului european,  stabilitate politică. Pentru că de la asta pornesc lucrurile. E o situație complicată. Aseară am discutat că nu susținem. Noi am fost departe de astfel de acțiuni. Nu e întotdeauna cum vrem noi, liberalii", a declarat Mihai Ghimpu. 

PUBLIKA.MD amintește că, în această seară Consiliul Alianţei pentru Integrare Europeană-3 s-a întrunit în ședință.  Reprezentanţii PLDM, PDM şi PL au discutat despre acţiunile din şedinţa de mâine a Parlamentului, la care se va dezbate moţiunea de cenzură a Cabinetului Streleţ.

Marian Lupu: PDM nu va face alianţă cu partidele de stânga şi vrea păstrarea cursului european

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu