Declaraţiile liderilor coaliţiei de guvernare despre coruperea deputaţilor: "Nu avem motive să ne alarmăm"

Embed:

Liderii coaliţiei de guvernare sunt liniştiţi cu privire la încercările de a corupe deputaţii. Aceştia au declarat că nu au motive să se îngrijoreze şi că au încredere în deputaţi.

Liderul liberalilor reformatori, Ion Hadârcă a declarat: „Coruperea deputaţilor este un subiect care nu merită atâta atenţie. Cineva vrea să facă impresia că este o problemă gravă, momentan nu este aşa. Nu avem motive să ne alarmăm, avem suficiente pârghii să le aplanăm dacă vor apărea în procesul de lucru”.

La acelaşi subiect, liderul PLDM, Vlad Filat susţine că majoritatea deputaţilor din coaliţie sunt oameni puternici, oameni integri. "Eu cred că trebuie să încetăm să mai discutăm acest subiect, pentru că este o greşeală să plasăm suspiciuni asupra unor oameni integri. Avem lucruri mai importante de discutat acum. Este nevoie să implementăm reforme, să muncim şi să oferim cât mai multe libertăţi cetăţenilor” a conchis Filat.

Declaraţiile au fost făcute după prima adunare generală a Coaliţiei de Guvernare din acest an, în direct la Publika TV. În cadrul acestei întâlniri, Coaliţia de Guvernare a decis formarea unui grup de lucru care să elaboreze strategii ce vor remedia şi aplana provocările pe care le avem acum în plan politic.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu