DECLARAŢII SCANDALOASE făcute de penalul fugar Usatîi: Copiii să se uite la femei goale

Embed:

Noi declarații scandaloase făcute de primarul care fuge de justiție, Renato Usatîi. Acesta susține că vrea să deschidă la Bălți o baie publică, unde copiii ar putea să se uite prin gaură la femeile care se spală. Usatîi s-a lăudat cu acest proiect în cadrul unei noi intervenții video pe o rețea de socializare. 

"La Bălţi, vreau să încep un proiect mare de construcţie a unei băi publice. Este un loc unde obişnuiesc să vină bărbaţi şi femei. Copiii fac găuri în pereţi, ca să se uite la femei goale. La rândul lor, femeile mai trag cu ochiul la bărbaţii nuzi", a menţionat Usatâi.

În intervenția sa, primarul penal le-a numit "сurve" pe soțiile funcționarilor publici din Moldova. Renato Usatîi, care este acuzat de comandarea omorului bancherului rus, Gherman Gorbunțov, a fugit din țară în toamna anului trecut și se află în Rusia. Presa a scris despre numeroasele relații ale lui Usatîi cu lumea criminală din Moldova și din Federația Rusă, inclusiv cu așa-numitul "hoț în lege", Grigore Karamalak, zis "Bulgaru".

Renato Usatîi nu ascunde aceste relații, dimpotrivă, se laudă că este vecin cu Karamalak, care, la rândul său, a fugit de justiția moldovenească în Rusia la începutul anilor 2000.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu