DECLARAŢII OFENSATOARE. Vadim Krasnoselski: Transnistria niciodată nu va fi parte a Moldovei

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, face declaraţii ofensatoare în adresa autorităţilor de la Chişinău şi a Republicii Moldova. Într-un interviu pentru publicaţia rusă "Novaia Gazeta", acesta a declarat că regiunea transnistreană niciodată nu va fi parte a Moldovei şi şi-a exprimat regretul că agenţii economici din stânga Nistrului achită taxele în bugetul ţării noastre.

Într-un interviu pentru "Novaia gazeta", liderul de la Tiraspol a declarat că autorităţile Chişinău ar fi încercat să stăpânească regiunea transnistreană prin mai multe măsuri. Vadim Krasnoselski a spus că regiunea transnistreană niciodată nu va fi cu Moldova şi orice speculaţii la acest subiect sunt inadmisibile. 

Vadim Krasnoselski s-a referit şi la instalarea posturilor de control comun la frontiera moldo-ucraineană pe segmentul transnistrean. În acest context, el a spus că acuzaţiile referitor la contrabanda în adresa regiunii transnistrene sunt absolut deplasate, din cauza că toate mărfurile supus accizelor trec prin Moldova şi, din păcate, în opinia lui, sunt achitate în Moldova.

Am solicitat comentariu de la reprezentanţi ai Biroului de Reintegrare referitor la afirmaţiile lui Vadim Krasnoselski. Reprezentanţii serviciului de presă al instituţiei ne-au promis să revină cu un răspuns.

 

loading...

Lasă un comentariu