DECLARAŢII în ajun de Ziua Îndrăgostiţilor. REPLICI SPUMOASE dintre Ghimpu şi Voronin (VIDEO)

Embed:

Mihai Ghimpu se face fraier la tribuna Parlamentului şi are interese. Aşa l-a caracterizat liderul PCRM, Vladimir Voronin, pe liderul PL. Asta după ce primul a fost întrebat de jurnalişti dacă Ghimpu va vota pentru noul Guvern al Moldovei.

"Pe Ghimpu, cred că nu ar putea să îl convingă cineva. Se face fraier la tribuna Parlamentului, dar are interese. Dacă nu le cunoaşteţi care sunt acestea, duceţi-vă la Primăria Chişinău", a precizat Vladimir Voronin.

Totodată, liderul PCRM a avut câte o caracteristică şi pentru unii candidaţi la funcţia de ministru.

Ulterior, Mihai Ghimpu a fost întrebat dacă va vota pentru noul Executiv. Astfel, liderul PL s-a eschivat de la răspuns, în schimb a încercat să facă show.

"Iaca na: ţara arde, da baba se piaptănă. Voi veniţi cu Ziua Îndrăgostiţilor. -O să votaţi? Eu în fiecare zi sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor. În fiecare zi iubesc, pentru asta trăim ca să iubim. - Infidelitatea o condamnaţi? - Eu nu condamn pe nimeni. Cu soţia cum o să sărbătoriţi? - Ca întotdeauna. Ea în braţele mele şi eu în braţele ei. - O să votaţi, totuşi? O să auziţi şi o să vedeţi", a subliniat preşedintele liberalilor.

Ce alte declaraţii au făcut cei doi politicieni vedeţi în imaginile video de mai sus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu