Declarații DURE la adresa Maiei Sandu: Fostul ministru al Educației a ajuns să fie un politician mincinos

Embed:

Ministrul Apărării Eugen Sturza a scris pe pagina sa de Facebook că lidera PAS, Maia Sandu, este o mincinoasă, care denigreaza politicienii din opoziție pentru a obține dividende politice.

"Un ministru al Educației a ajuns să fie un politician mincinos. Maia Sandu, cu multă pasiune, îi etichetează pe toți cei care nu-s în echipa ei sau a lui Năstase drept servili „regimului”, uitând că a făcut echipă cu mai mulți miniștri din actualul Guvern. N-aș fi atras atenție discursului său politicianist, dacă n-ar fi fost o mincinoasă în raport cu numele meu, pe care l-a utilizat într-un context manipulatoriu și demagogic.

În 2018, stimată doamnă, am avut un salariu mediu de 20 mii lei lunar. Atașez sumele care au intrat pe cardul salarial. Dacă ați împărțit suma declarată în declarația de venit, am dubii și în privința cunoștințelor Dumneavoastră economice, pentru că ar trebui să știți că acolo sunt incluse toate impozitele la CNAS și CNAM, ce reprezintă circa 30% din salariul brut.

Deși, ce contează pentru Dumneavoastră corectitudinea când vă propuneți să denigrați pe cineva ca să obțineți dividende politice?!

Pentru cultura dumneavoastră generală țin să vă informez: amendamentul despre care vorbiți a permis majorarea tuturor, subliniez, tuturor salariilor militarilor din cadrul Armatei Naționale și angajaților Ministerului Apărării. Ne permitem, astfel, să avem o armată mai profesionistă cu militari mai motivați.

Iar dacă vreți să vorbim despre merite, vă invit să discutăm despre ele la una dintre cazărmile modernizate ale Armatei Naționale. Apropo, dacă tot ne place să numărăm banii altora, pentru ce merite v-ați luat ultimele două salarii de la Parlament?", a scris Eugen Surza.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu