Declaraţii de dragoste la închisoare. Pamela Anderson l-a vizitat la penitenciar pe Julian Assange

Embed:

Declaraţii de dragoste la închisoare. Actriţa americană Pamela Anderson l-a vizitat la penitenciar pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange, şi le-a declarat apoi jurnaliştilor că îl iubeşte. Artista le-a cerut oamenilor să-l susţină pe Assange, despre care spune că e nevinovat.

"El are nevoie de tot sprijinul nostru. Ştim că modul în care va fi judecat depinde de sprijinul pe care îl vom acorda. El este un om incredibil. Îl iubesc. Nu-mi pot imagina prin ce trece", a menţionat actriţa.

Pamela Anderson a venit la închisoare împreună cu editorul-şef al Wikileaks. Acesta consideră că pedeapsa de aproape un an de închisoare pentru încălcarea termenilor eliberării condiţionate de către Assange este exagerată.

Julian Assange s-a refugiat în 2012 în ambasada Ecuadorului din Londra ca să nu fie extrădat în Suedia, unde era judecat pentru viol. În 2017, autorităţile suedeze au renunţat la acuzaţiile emise împotriva lui Assange.

Între timp, Statele Unite au depus o cerere oficială de extrădare a fostului jurnalist, acuzat de publicarea pe internet a unor documente secrete sustrase în urma atacurilor informatice împotriva serverelor instituţiilor guvernamentale americane. După şapte ani în care s-a aflat în ambasada Ecuadorului, guvernul de la Quito i-a retras azilul, iar Assange a fost arestat în 11 aprilie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu