Declaraţie rasistă: Sinead O'Connor, convertită la Islam, nu mai vrea să pretreacă timp cu "oamenii albi". Vezi de ce

Sinead O'Connor nu vrea să mai petreacă timp sau să mai vadă oameni albi după ce s-a convertit la islam. Totuși, ea admite că această afirmație este una „rasistă”.

Cântăreața irlandeză a anunțat pe Twitter că nu vrea să mai petreacă timp cu oamenii albi. Luna trecută, ea a anunțat că a renunțat la catolicism și s-a convertit la Islam.

Mai mult, Sinead și-a schimbat numele în Shuhada Davitt când a devenit musulmană.

„Îmi pare extrem de rău. Ceea ce voi spune este ceva atât de rasist ce nu am crezut că sufletul meu va simți vreodată. Dar sincer nu vreau să mai petrec niciodată timp cu oamenii albi (dacă așa li se spune persoanelor non-musulmane). Pentru moment cu nimeni, pentru niciun motiv. Sunt dezgustători”, a scris cântăreața pe rețeaua de socializare.

Postarea sa a stârnit imediat comentarii din partea oamenilor de toate religiile.

Artista, care la un moment dat a fost hirotonită preot de către Biserica Ortodoxă și Apostolică, a făcut anunțul tot pe Twitter, spunându-le fanilor că este mândră că a devenit musulmană.

Sinead O'Connor, în vârstă de 51 de ani, va fi de acum cunoscută sub numele de Shuhada Davitt, care înseamnă „martir” sau „martor” în arabă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu