Declarație NEAȘTEPTATĂ! Tânăra care a provocat accidentul din Harkov nu-și recunoaște vina

Embed:

Elena Zaițeva, tânăra care a provocat accidentul din Harkov, în urma căruia șase oameni au murit și încă cinci au fost răniți, nu-și recunoaște vina.

Femeia de 20 de ani a făcut declarațiile pentru presă chiar în sala de judecată, unde instanța i-a adus la cunoștință de ce este învinuită și urmează să stabilească măsura de reprimare pe toată durata procesului.

Tânăra a părut foarte afectată și a plâns aproape non-stop. Pe numele ei a fost deschisă o anchetă penală pentru încălcarea regulilor de circulație cu rezultat letal.

Dacă va fi găsită vinovată, Elena Zaițeva riscă să-și petreacă următorii zece ani după gratii, după care va avea permisul de conducere suspendat timp de încă trei ani. 

Nu este prima dată când tânăra încalcă regulile de circulație.  Din 2016 și până în prezent, ea a primit șase amenzi pentru astfel de încălcări. Ultima însă s-a dovedit cea mai gravă. Femeia a trecut pe roșu în viteză și a fost lovită de un alt automobil, care circula regulamentar.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care automobilul spulberă mai multe persoane care aşteptau să traverseze pe trecerea de pietoni. Șase oameni au fost omorâți, printre care o femeie și mama sa, iar încă cinci se află în stare gravă la spital.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu