DECLARAŢIE HALUCINANTĂ a unei deputate din Rusia: Rusoaicele sunt rugate să nu facă sex cu turiștii negri la campionatul mondial de fotbal

Președintele comisiei pentru problemele familiei, femeilor și copiilor din cadrul Parlamentului rus, Tamara Pletniova, a îndemnat rusoicele să nu întrețină relații intime cu străinii care vor veni în țară în timpul Campionatului Mondial de fotbal.

Pletniova a declarat într-un interviu pentru postul de radio "Govorit Moskva" că astfel de acțiuni duc la nașterea copiilor în afara căsniciei, scrie turnulsfatului.ro.

"Chiar dacă se căsătoresc, pleacă în străinătate, femeia nu știe apoi cum să scape de acolo. Pe urmă vin la mine în comisie, se plâng de faptul că le-a fost luat copilul și așa mai departe.

Eu aș vrea ca în țara noastră căsătoriile să aibă loc din dragoste, nu contează de ce naționalitate sunt partenerii, care să fie cetățeni ai Rusiei, să construiască o familie bună, să trăiască în pace, să aducă pe lume copii și să-i educe", a spus deputatul rus, care reprezintă fracțiunea Partidului Comuniștilor din Federația Rusă.

Se pare că parlamentarul rus și-a amintit de un precedent care a făcut-o să lanseze acest îndemn – Jocurile Olimpice din vara anului 1980, care au avut loc la Moscova.

"Ce pot să mai spun? Aceste copile ulterior vor suferi, așa cum au suferit altele încă de pe vremea puterii sovietice. Și apoi încă e bine când e vorba de aceeași rasă, dar dacă e vorba de rase diferite, atunci în general… Noi trebuie să naștem copiii noștri. Eu nu sunt naționalistă, dar oricum – eu știu că suferă și copiii, care sunt abandonați ulterior. Și rămân aici numai cu mamele", a comentat Pletniova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu