DECIZIE IMPOSIBILĂ. Un bărbat, OBLIGAT să aleagă între viața soției lui și cea a copilului pe care femeia îl aducea pe lume

Trebuia să fie cea mai fericită zi din viața lui, dar, în schimb, Frederick Connie a fost nevoit să ia o decizie imposibilă.  

Soția lui, Keyvonne Connie, a intrat în travaliu prematur și a început să aibă hemoragie în timp ce se afla în casa familiei ei din Littleton, Colorado, potrivit libertatea.ro. Bărbatul și-a dus de urgență soția la spital și a primit o veste cutremurătoare din partea medicilor. Aceștia i-au spus că trebuie să aleagă între viața femeii și cea a fetiței lui nenăscute. 

Frederick s-a gândit la ce ar vrea soția lui să se întâmple și, în ziua în care i-a spus bun venit copilului lui, și-a luat adio de la femeia pe care o iubea. El spune că știa ce simte femeia pentru copii și că dacă ea ar fi supraviețuit, dar copilul ar fi murit, nu l-ar fi iertat niciodată pentru asta.

"I-am pus numele mamei ei. Va ști cine a fost mama ei. Mă voi asigura de asta", spune Frederick care acum își crește copilul singur. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu