DECIZIE DE ULTIMA ORĂ: Andrei Tranga va fi cercetat în libertate

Embed:

După două luni petrecute după gratii, milionarul Andrei Tranga a plecat, astăzi, acasă. Magistraţii i-au prelungit mandatul de arestare cu 20 de zile, dar la solicitarea avocaţilor, judecătorii au decis să îl plaseze în arest la domiciliu. 

Andrei Tranga figurează într-un dosar de trafic de influenţă şi într-o cauză penală pentru şantaj.

Proprietarul celei mai mari reţele de restaurante din Capitală este învinuit că, împreună cu alte persoane, l-a şantajat, în ultimii trei ani, pe Viorel Varzari, pentru a-i prelua afacerea evaluată la aproape 10 milioane de euro din domeniul producerii cisternelor din inox.

În 25 aprilie, după ce Viorel Varzari a făcut prima plată de  30 de mii de euro, Andrei Tranga şi patru complici de-ai săi au ajuns după gratii.  Banii au fost găsiţi în timpul percheziţiilor. 

Viorel Varzari a declarat jurnaliştilor de la grupul de investigaţii Zeppelin că în schema de preluare a afacerii sale ar fi fost implicat şi interlopul Grigore Caramalac, cunoscut ca Bulgaru, care are o cotă parte din toate afacerile lui Tranga.

CITEŞTE ŞI: Denunțătorul lui Tranga sparge tăcerea! Viorel Varzari a povestit cum a ajuns să fie victima interlopilor ruşi şi care este legătura dintre Caramalac si Tranga (VIDEO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu