Decizia unui magistrat într-un dosar de omor A ÎNFURIAT un sat întreg! Ce-i nemulţumeşte pe oameni

Embed:

O decizie judecătorească a scos în stradă oamenii din satul Grigorăuca, raionul Sângerei. Rudele și prietenii unui tânăr înjunghiat mortal acum şase luni sunt nemulţumiţi de decizia magistraților de a-i transfera pe suspecţi în arest la domiciliu. Oamenii spun că bănuiţii prezintă pericol atât pentru rudele victimei, cât şi pentru întreaga localitate.

Nadejda Nica spune soţul ei a fost înjunghiat mortal chiar în propria curte, în prezenţa mai multor rude. În scurt timp, poliţia a reţinut doi suspecţi. Acum câteva zile, Judecătoria din Sângerei l-a transferat pe principalul bănuit din izolator, în arest la domiciliu.

"El doarme acasă pe patul alb. Dar soţul meu nu mai este cu noi. De ce au decis să-l elibereze din arest?! De ce cel de-al doilea suspect, consăteanul nostru merge pe lângă noi şi ne râde în faţă?!",  a spus soţia victimei, Nadejda Nica. 

Rudele dar şi consătenii victimei nu-şi pot explica de ce instanţa de judecată le-a permis suspecţilor să-şi aştepte sentinţa acasă.

Judecătorul de instrucţie al raionului Sângerei şi-a motivat decizia de a-i schimba măsura de arest preventiv în arest la domiciliu prin faptul că suspecţii nu pot influenţa martorii şi nici nu vor putea să se eschiveze de la pedeapsa penală.

Potrivit procurorului care instrumentează cazul, ancheta a fost finalizată, iar în scurt timp, dosarul va ajunge pe masa judecătorilor.

Pentru fapta comisă suspecţii riscă până la 15 ani de pușcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu