Decizia șocantă pe care a luta-o un bărbat: S-a sinucis în ziua nunții fiicei sale (VIDEO)

Embed:

Un bărbat s-a sinucis în ziua nunții ficei sale, aruncându-și casa în aer.  Detectivi de omucideri au început să investigheze explozia după ce flăcările au fost raportate la două case sâmbătă după-amiază,14 septembrie în Edgewood, Pennsylvania.

Oficialii de urgență au declarat că o casă s-a prăbușit, în timp ce cea de alături a fost avariată.

Proprietarul de sex masculin a fost văzut stând în afara casei cu puțin timp înainte de a exploda și a luat foc, dar nu a putut fi dat în seamă imediat după aceea. Ulterior a fost găsit mort în dărâmăturile casei.

Poliția a confirmat că cadavrul aparținea proprietarului casei, deși nu împărtășeau identitatea acestuia. Conform înregistrărilor de proprietate obținute de MailOnline, casa aparținea unui bărbat pe nume John Evans.

Șeful poliției Robert Payne, a considerat inițial focul suspect, deoarece nu există niciun motiv pentru ca această casă să se ridice. Șeful a spus că nu există probleme cu gazul și că se știe  cu proprietarul casei.

Ulterior, poliția a cdeclarat moarte prin sinucidere, potrivit oficialilor KDKA News, au găsit note aparente de sinucidere în mașina bărbatului. Oficialii încă investighează cauza exploziei, dar șeful poliției, Robert Payne, a spus că „se pare că a deconectat conducta de gaz din subsolul casei”.

Una dintre fiicele bărbatului s-a dus pe rețelele de socializare la câteva ore după explozie pentru a cere oamenilor să respecte intimitatea familiei, scrie a1.ro

loading...

Lasă un comentariu