DECIZIA Curţii de Apel! Ce se va întâmpla cu omul de afaceri Ilan Shor

Embed:

Ilan Shor rămâne deocamdată în arest la domiciliu. Curtea de Apel a amânat, până săptămâna viitoare, examinarea recursului procurorilor, care au cerut plasarea inculpatului în izolator. Motivul este că omul de afaceri s-ar fi îmbolnăvit. 

Procurorii au contestat şi decizia de plasare în arest la domiciliu a fostului şef al BEM şi fostului membru al Consiliului de Administraţie al Băncii Sociale, ale căror nume nu au fost făcute publice.

"Nu a fost prezentat învinuitul Shor, nu s-au prezentat și nici avocații acestuia. Shor din motive de boală, fiind prezentate certificate medicale. Avocații, de asemenea au depus cerere de amânare din motive unul de boală, altul din motiv de deplasare de serviciu. Astăzi am depus recursurile în privința celorlate două persoane, care sunt cu arest la domiciliu", a declarat procurorul Adriana Beţişor.

PUBLIKA.MD amintește că Shor este pus sub învinuire în dosarul creditelor neperformante de la Banca de Economii. El este învinuit de gestionare frauduloasă şi abuz în serviciu în dosarul acordării creditelor neperformante.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu