DECIŞI SĂ ÎNCHEIE SERIA NEAGRĂ. Naţionala de tineret va juca marţi cu Cehia la Chişinău

Embed:
Naţionala de tineret a Republicii Moldova va juca marţi ultimul meci din acest an. Tinerii tricolori se vor confrunta pe teren propriu cu reprezentativa similară a Cehiei în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2019.

Echipa noastră a pierdut ultimele patru meciuri din grupă. Discipoli lui DănuŢ oprea sunt încrezători că vor putea întrerupe seria neagră.

"Venim după o perioadă nefastă. Asta este realitatea. E ultimul meci din acest an. Jucăm acasă în faţa propriilor suporteri. Trebuie să demonstrăm că putem să jucăm fotbal şi că suntem la un nivel mai înalt decât cel din campionatul nostru. Trebuie să arătăm tot ce e mai bun", a spus atacantul Moldovei U-21, Alexandru Boiciuc.

"Selecţionata Cehiei este foarte puternică şi va fi un meci foarte greu, însă noi ne-am pregătit foarte bine şi sunte încrezători că vom obţine un rezultat pozitiv", a spus fundaşul Moldovei U-21, Denis Marandici.

Selecţionata ţării noastre este pe penultimul loc în grupă cu 3 punte acumlate, iar Cehia se poziţionează cu o treapăt mai sus cu 4 puncte, dar şi are cu 2 meciuri mai puţin disputate decât "tricolorii".

"Pregătirile decurg normal. Sperăm ca la ora meciului să fim pregătiţi şi să dăm marea bătălie. Fiecare meci este important, având plusuri şi minusuri. Încercăm să găsim cât mai multe plusuri pentru că de minusuri e sătulă toată lumea", a spus selecţionerul Moldovei U-21, Dănuț Oprea.

Meciul dintre Moldova şi Cehia se va disputa pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 17:00.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu