Decis! Federația Română de Fotbal suspendă toate competițiile până la data de 31 martie

Embed:

Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020, având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19. Hotărârea a fost luată de Comitetul de Urgenţă în urma consultărilor avute cu membrii afiliați ai forului de profil. Asta înseamnă că nu se vor mai disputa meciuri în niciuna din ligile româneşti, atât la feminin, cât şi la masculin, nici în competițiile de nivel județean şi nici în campionatele de copii şi juniori.

O decizie similară a adoptat şi federaţia spaniolă. În urma discuţiilor dintre conducerea forului naţional spaniol şi şefii Primerei Division, campionatul a fost suspendat pentru două săptămâni.

A fost luată în calcul şi posibilitatea că toate partidele să se joace fără spectatori, însa evoluţia pandemiei i-a făcut pe conducători să urmeze sfaturile autorităţilor.

În această săptămână şi Federaţia Moldovenească de Fotbal a renunţat temporar la disputarea meciurilor şi a amânat startul campionatelor naţionale la toate nivelurile. 

loading...

Lasă un comentariu