Decarul naționalei de tineret a României, prezentat oficial de către campioana Belgiei, Racing Genk

Embed:
Ianis Hagi a pornit o altă aventură. Decarul naționalei de tineret a României a fost prezentat oficial de către campioana Belgiei, Racing Genk. Fostul fotbalist al Viitorului Constanța a semnat un contract valabil până în anul 2024. Potrivit presei belgiene, Racing Genk va scoate din conturi, pentru transferul mijlocașului român, 8 milioane de euro, cu bonusuri incluse. Ianis Hagi va avea un salariu anual de 800.000 de euro.

De asemenea, gruparea constănțeană va mai încasa câte un milion de euro pentru fiecare titlu de campioană pe care formația belgiană îl va câstiga în cei trei ani de contract.

Fotbalistul român va debuta, astfel, în faza grupelor Ligii Campionilor. Ianis Hagi a mai fost ofertat de Spartak Moscova, care era dispus să pună pe masă 12 milioane de euro. Potrivit lui Gică Popescu, președintele Viitorului, clubul român a mai negociat cu FC Barcelona și Manchester City.

În sezonul precedent, mijlocașul a înscris 8 goluri și a oferit 14 pase decisive în cele 39 de partide jucate în toate competițiile în tricoul Viitorului. Ianis Hagi are deja și 5 selecții la prima reprezentativă a României.

Lasă un comentariu