Debut ghinionist pentru Sebastian Vettel

Embed:

Campionul Mondial de automobilism Formula 1, germanul Sebastian Vettel, a avut un debut ghinionist la Marele Premiu al Turciei. În prima sesiune de antrenamente libere pilotul a ieşit violent de pe traseu şi a lovit zidul de beton aflat pe marginea circuitului, iar oficialii au fost nevoiţi să neutralizeze sesiunea. Din fericire, sportivul nu a avut de suferit.

Pilotul german Sebastian Vettel a ieşit violent în decor în timpul antrenamentelor libere ale Marelui Premiu al Turciei de la Istanbul. Campionul mondial a pierdut spatele monopostului sau Red Bull-Renault într-un viraj şi a lovit violent zidul de beton aflat pe marginea circuitului. Germanul rula cu peste 250 kilometri pe oră într-o zonă de maximă acceleraţie şi a fost imediat aruncat în exterior.

Accidentul provocat de Vettel a dus la neutralizarea sesiunii cronometrate, cand mai erau doar 28 din cele 90 de minute programate. Din fericire, echipierul lui Red Bull-Renault a părăsit nevătamat monopostul şi a urcat într-o maşină oficială.

Sesiunea a fost reluată sub steag verde după circa zece minute. Primele antrenamente libere de la Istanbul, în care fostul campion mondial Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp, s-au desfăşurat în condiţii de pistă udă, pe circuitul de pe malul Bosforului plouând din abundenţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu