Debut cu stângul pentru Mihai Stoichiţă pe banca Sheriff-ului

Embed:

Campioana s-a împiedicat de Rapid în etapa a şasea a Diviziei Naţionale, reuşind doar un egal, scor 0-0. Tiraspolenii au rămas totuşi lideri în Divizia Naţională şi sunt urmaţi în clasament de Dacia şi Milsami.

După cinci victorii consecutive, campioana Moldovei Sheriff, nu a reuşit nici măcar să marcheze în meciul cu Rapid. Aceasta este şi prima remiză în campionat pentru rapidişti. Până acum formaţia din Ghidighici a înregistrat două victorii şi trei înfrângeri.

Sheriff a profitat însă de remiza din partida Dacia - FC Tiraspol şi a rămas lider autoritar în clasament cu 16 puncte. Lupii-galbeni sunt pe doi cu 14 puncte, iar podiumul este completat de Milsami care are 11 puncte. Câte 10 puncte au FC Tiraspol şi Olimpia, iar Rapid ocupă locul şase cu şapte puncte.

Zimbru a urcat pe şapte după ce a obţinut prima victorie în campionat şi este urmată în clasament de FC Costuleni şi Iskra, care au, la fel, câte şase puncte. La coada clasamentului se află Academia, Nistru şi debutanta FC Speranţa Crihana Veche.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu