De Ziua Internațională a Copiilor, Chișinăul s-a transformat într-un oraș al POVEȘTILOR

Embed:

Mii de copii din toată țara au sărbătorit astăzi în Capitală. Candidatul Partidului Democrat pentru funcția de primar al Chișinăului Monica Babuc le-a organizat mai multe surprize. În cadrul acţiunii "Orașul Copiilor", micuţii au avut parte de spectacole de păpuși, jocuri, concursuri şi multă distracţie.

Echipa Monicăi Babuc le-a oferit micuţilor o zi de poveste. Împreună cu zeci de copii, Babuc a mers la un spectacol la Teatrul "Licurici".

"Amintiri foarte frumoase, e Ziua Internațională a Copiilor. Aici, la "Licurici" am fost des cu fiica mea. O revenire la bucuria de a fi copil și o stare în care te molipsești de la acești minunați copii care își sărbătoresc din plin ziua lor", a spus candidatul PDM pentru funcţia de primar al Capitalei.

După spectacol, Monica Babuc a mers la Grădina Zoologică: "Copiii sunt de la centrul Credo din Sângerei. Mă bucur șă îi felicit cu această zi pe toți. Să fiți sănătoși. Felicitări."

Copiii s-au bucurat din plin de această sărbătoare:

"Animalele sunt frumoase. Am văzut cerbul, ursul, dar şi diverse păsări".

"Am văzut maimuțe, papagali, porci interesanți. Sun foarte fericită pentru că am venit astăzi aici să vad aceste animale".

În semn de mulțumire, micuţii i-au recitat Monicăi Babuc poezii.

Pe parcursul zilei, peste zece mii de vizitatori au avut acces gratuit la cele mai interesante locuri din Chişinău, inclusiv Grădina Botanică, parcul "Dendrariu" și Grădina Zoologică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu